Meny & Boka Bord

Boka bord

à la carte MENY

FÖRRÄTTER:
Bisque på hummer, med handskalade räkor, sjökorall, surdegskrutong 95 :-
Råraka med forellrom, smetana, brynt smörpulver, rödlök 85:-
Temphe – serveras med bakade betor, rökt morotspuré samt friterad kapris 75:-
Fries för två – Mix av potatis och sötpotatis samt dragonmajonnäs 115:-
VARMRÄTTER:
Parmesan Risotto med portabello, grillad sallad, rostade fröer samt balsamico red. 215:-
Smörstekt oxfilé med potatisterrin, tomatkompott, rödvinssås samt kryddsmör 235:-
Vår egna golden veganburgare-
på svart ris, röda linser, ingefära, morot med Libbsticka emulsion, sötpotatisfries 185:-
Pulled Beef burger, brioche, rökt morot, picklad majrova, hällad endive samt fries 195:-
Fish n chips med ärtpuré, picklad kålrabbi, citron samt dill 175:-
Räksallad med potatiskrutong, soja, morot, polkabeta och romansallad. 185:-
DESSERT:
Äppelpaj med kola, vaniljglass, mandel touille 85:-
”Kvällen sorbet” Kaktus-sorbet med kokosflakes 65:-
Vegan brownie med skogsbär, coulisse och tagetes 80:-
Chokladkräm med apelsin, mynta och crunch 75:-

Är ni ett sällskap på 8 eller fler så kontakta oss senast 1 dag innan.
Förfrågan per mail.