Meny & Boka Bord

Boka bord

à la carte MENY

FÖRRÄTTER
Bisque på hummer med handskalade räkor, sjökorall och surdegskrutong 95 :-
Råraka med forellrom, smetana, brynt smörpulver och rödlök 85:-
Tempeh med bakade betor, rökt morotspuré och friterad kapris 75:-
Fries för två – mix av potatis och sötpotatis med dragonmajonnäs 115:-

VARMRÄTTER
Parmesanrisotto med portabello, grillad sallad, rostade fröer och balsamicoreduktion 215:-
Smörstekt oxfilé med potatisterrin, tomatkompott, rödvinssås och kryddsmör 235:-
Goldens hemgjorda veganburgare på svart ris, röda linser, ingefära och morot med emulsion av libbsticka. Serveras med sötpotatisfries 185:-
Pulled Beef-burger på brioche med rökt morot, picklad majrova, hällad endive och fries 195:-
Fish’n chips med ärtpuré, picklad kålrabbi, citron och dill 175:-
Räksallad med potatiskrutong, morot, polkabeta, romansallad och soja 185:-

DESSERT
Äppelpaj med kola, vaniljglass och mandeltouille 85:-
Kaktussorbet med kokosflakes 65:-
Vegansk brownie med skogsbär, coulis och tagetes 80:-
Chokladkräm med apelsin, mynta och crunch 75:-

Med reservation för eventuella ändringar.
Vänligen kontakta oss om du har några allergier och önskar mer information.

Är ni ett sällskap på 8 eller fler så kontakta oss senast 1 dag innan.
Förfrågan per mail.