Festlig kick-off i Stockholm

Golden Hits har alla möjligheter att erbjuda in dig och ditt företag en fullständig kick-off, med både god mat och roliga aktiviteter. Här finns allt från mötesrum, mingelytor och dansgolv – till karaoke, middagsmöjligheter och scener för framträdanden, tal och föreläsningar.

Det är bara din fantasi som sätter gränserna för hur just er kick-off ska bli. Kontakta oss för att planera en lärorik dag och fantastisk kväll med hela företaget – mitt i centrala Stockholm!

kick off stockholm golden hits

Kick-off som passar ditt företag

Hur vill du kicka igång året eller kvartalet på? Bjud in till en spektakulär dag, kväll och natt på Golden Hits i Stockholm. Gör det så stort eller litet du vill, ta med egen utrustning eller använd vår! Gör ett eget evenemang – eller ta del av befintlig show och lokal. Vi har allt du behöver för att göra dagen speciell för ditt företag och alla dina medarbetare.

● 3 våningar med stora, öppna ytor för konferens och middag.
● Plats för mellan 20 till 750 personer.
● Använd vår teknik och personal – eller gör allt i egen regi.

Hyr våra olika rum och salonger beroende på dina behov och kick-offens storlek. Det finns konsertljud och frontljus anpassat för föreläsningar liksom trådlösa mikrofoner, standardmöblering och toppmodern TV-vägg. Det finns även möjlighet att boka både tekniker och DJ som hjälper till under hela eventet.

Avsluta kick-off med middag, show och fest

Gör heldagen till en helkväll, med show och middag för alla deltagare. Vi finns här för att göra företagets särskilda dag precis så underbar som den ska vara. Dans och sång kan komma efter, när du och dina kollegor träder in på dansklubben och upplever Golden Hits by night. Vi älskar fest och ser till att kvällen blir riktigt minnesvärd i våra pampiga festlokaler.

Fyll i ett kontaktformulär nu så kontaktar vi dig

Bli serverad en meny som överraskar och tillfredsställer

Maten vi serverar är alltid av högsta klass, med noggrant utvalda råvaror efter säsong. Menyn är en del av showen och serveras av ensemblen enligt vår tolkning av konceptet ‘Fun Dining’. Maten går att anpassa efter olika matallergier och kostpreferenser, alla ska kunna njuta av de spännande rätter som bärs in under kvällens gång.
Läs mer om meny & dryck här >>

kick off golden hits i stockholm

Skapa en minnesvärd kick-off i Stockholm

Givetvis går det att göra dagen och kvällen exakt så extravagant och underbar som du vill. Det enda du behöver göra är att fylla i bokningsformuläret eller maila oss så hjälper vi dig och ditt företag att skapa en kick-off på era villkor – med alla era önskningar uppfyllda!

Bjud in till kick-off på Golden Hits och kicka igång!

För att se vår orienteringskarta (pdf), klicka här >>
Folder – Golden Hits (pdf), klicka här >>