Önska din låt, så spelar vi!

GOLDEN PIANOS

GOLDEN PIANOS – nya succén! 
ÖNSKA DIN LÅT, SÅ SJUNGER OCH SPELAR VI!

Vi kickar igång festen med ett nytt, spännande och mycket underhållande showkoncept, där du som gäst får vara med och bestämma repertoaren enligt ”önska, så spelar vi”!

  • GOLDEN 895 kr
  • SILVER 795 kr
  • BRONZE 695 kr
  • LATE NIGHT 395 kr

”Festgurun, The Queen, Gudfadern och Generalen” är era briljanta sångare och fantastiska livemusiker för kvällen, och tillsammans skapar vi en episk fest och show genom att bjuda på en musikalisk upplevelse utöver det vanliga! Vi fyller på med harmoni och glädje genom att ge er stans grymmaste allsång, där dagsfärska hits blandas med kända klassiker och igenkänningen är garanterad.
Ni som gäster påverkar repertoaren – hur hög temperaturen blir, det är upp till er! 
GOLDEN PIANOS show måste UPPLEVAS!
TYVÄRR ÄR NATTKLUBBEN STÄNGD PGA RÅDANDE RESTRIKTIONER. Läs mer här! Det går fortfarande att besöka oss för att uppleva Golden Pianos!


GOLDEN PIANOS

För dig som bokat GOLDEN PIANOS ingår 2-rättersmiddag, och vårt spännande upplevelsekoncept – Festgurun, The Queen, Gudfadern och Generalen är de briljanta sångare och ärevördiga livemusiker som framför det just du vill höra, tillsammans skapar vi en episk fest genom att bjuda på en musikalisk uppenbarelse utöver det vanliga! Vi fyller på med glädje för själen och ger dig stans grymmaste allsång, allt detta medan du avnjuter en härlig 2-rätters middag och njuter av ditt val av dryck.

Biljettkategorier: Golden 895 kr (fri sikt), Silver 795 kr (delvis skymd sikt) och Bronze 695 kr (skymd sikt). Biljetten inkluderar underhållning, 2-rätters meny (nattklubben är tillsvidare stängd).
Klicka här för meny!

LATE NIGHT

För dig som bokat LATE NIGHT får du uppleva GOLDEN PIANOS från sittplatser i salongen.
Vill du se ett set med stans grymmaste musiker men är redan uppbokad på middag någon annanstans? Då är detta biljetten för dig.
Du anländer runt kl 20.30, LATE NIGHT drar igång 21.00, du njuter av riktigt grym underhållning där du kan vara med att påverka innehållet.

Biljetten inkluderar upplevelsen.