Önska din låt, så spelar vi!

GOLDEN PIANOS

GOLDEN PIANOS – nya succén! 
ÖNSKA DIN LÅT, SÅ SJUNGER OCH SPELAR VI!

Vi kickar igång festen med ett nytt, spännande och mycket underhållande showkoncept, där du som gäst får vara med och bestämma repertoaren enligt ”önska, så spelar vi”!

  • GOLDEN PIANOS 895 kr
  • LATE NIGHT 495 kr

”Festgurun, The Queen, Gudfadern och Generalen” är era briljanta sångare och ärevördiga livemusiker för kvällen, och tillsammans skapar vi en episk fest och show genom att bjuda på en musikalisk uppenbarelse utöver det vanliga! Vi fyller på med glädje för själen och ger er stans grymmaste allsång, där dagsfärska hits blandas med kända klassiker och igenkänningen är garanterad.
Ni som gäster påverkar repertoaren – hur hög temperaturen blir, det är upp till er! 
GOLDEN PIANOS show måste UPPLEVAS!

FIRA NYÅR PÅ GOLDEN HITS! LÄS MER HÄR!


GOLDEN PIANOS

För dig som bokat GOLDEN PIANOS ingår 2-rättersmiddag, och vårt spännande upplevelsekoncept – Festgurun, The Queen, Gudfadern och Generalen är de briljanta sångare och ärevördiga livemusiker som framför det just du vill höra, tillsammans skapar vi en episk fest genom att bjuda på en musikalisk uppenbarelse utöver det vanliga! Vi fyller på med glädje för själen och ger dig stans grymmaste allsång, allt detta medan du avnjuter en härlig 2-rätters middag och njuter av ditt val av dryck.

Biljetten inkluderar underhållning, 2-rätters meny samt nattklubbsentré. Placering sker i inkommande bokningsordning.
Klicka här för meny!

LATE NIGHT

För dig som bokat LATE NIGHT får du uppleva GOLDEN PIANOS från sittplatser i salongen.
Vill du slippa kön till stans roligaste nattklubb, men hinner inte till middagen? Vill du se ett set med stans grymmaste musiker men är redan uppbokad på middag någon annanstans? Då är detta biljetten för dig.
Du anländer runt kl 20.30, LATE NIGHT drar igång 21.00, du njuter av riktigt grym underhållning där du kan vara med att påverka innehållet. Du märker knappt när musikerna kliver av scenen och DJ börjar spela för då är det är redan fest på dansgolvet.

Biljetten inkluderar upplevelsen och nattklubbsentré.