Önska din låt, så spelar vi!

GOLDEN PIANOS

GOLDEN PIANOS – nya succén! 
ÖNSKA DIN LÅT, SÅ SJUNGER OCH SPELAR VI!

Vi kickar igång festen med ett nytt, spännande och mycket underhållande showkoncept, där du som gäst får vara med och bestämma repertoaren enligt ”önska, så spelar vi”!

  • GOLDEN fr. 895 kr
  • SILVER fr. 795 kr
  • BRONZE fr. 695 kr

”Festgurun, The Queen, Gudfadern och Generalen” är era briljanta sångare och fantastiska livemusiker för kvällen, och tillsammans skapar vi en episk fest och show genom att bjuda på en musikalisk upplevelse utöver det vanliga! Vi fyller på med harmoni och glädje genom att ge er stans grymmaste allsång, där dagsfärska hits blandas med kända klassiker och igenkänningen är garanterad.
Ni som gäster påverkar repertoaren – hur hög temperaturen blir, det är upp till er! 
GOLDEN PIANOS show måste UPPLEVAS!


GOLDEN PIANOS

För dig som bokat GOLDEN PIANOS ingår 2-rättersmiddag, och vårt spännande upplevelsekoncept – Festgurun, The Queen, Gudfadern och Generalen är de briljanta sångare och ärevördiga livemusiker som framför det just du vill höra, tillsammans skapar vi en episk fest genom att bjuda på en musikalisk uppenbarelse utöver det vanliga! Vi fyller på med glädje för själen och ger dig stans grymmaste allsång, allt detta medan du avnjuter en härlig 2-rätters middag och njuter av ditt val av dryck.

Biljettkategorier: Golden fr. 895 kr (fri sikt), Silver fr. 795 kr (delvis skymd sikt) och Bronze fr. 695 kr (skymd sikt). Biljetten inkluderar underhållning, 2-rätters meny, nattklubbsentré och garderob.
Klicka här för meny!