Nyår med A Blast From The Past!

Njut av vår Nyårssupé!

Golden Hits erbjuder den perfekta nyårsfesten!

”A Blast From The Past” är en dinnershow av Tess Merkel, en av Sveriges älskade artister och producenter. Upplev ikoniska låtar från 60-, 70-, 80- och 90-talet såsom Hylands hörna, Elton John, Whitney Houston till Beyonce framförda av en enastående ensemble. Under en trerättersmiddag i tidsenlig atmosfär får ni en minnesvärd musikalisk upplevelse. Det här är Tess Merkels kärleksfulla hyllning till det förflutna genom musiken.

”A Blast From The Past” är en resa tillbaka i tiden som förenar och skapar nostalgiska stunder. Kom och njut av en fantastisk show och mat som ger dig och ditt sällskap en unik och magisk kväll.

Vi erbjuder underhållning hela natten lång. När showen är slut tar nattklubben vid och kanske kröner ni kvällen med några av era favoritlåtar i karaokebaren.

Samma pris oavsett biljettkategori – först till kvarn!

I biljetten ingår: show, femrätters nyårssupé, nattklubbsentré, karaoke och garderob.

Vi öppnar dörrarna 17.30. Ankomsttid 18.00. Show 19.00 – 00.00 (vi skålar in det nya året tillsammans).

Nattklubben är öppen till 03.00.

Åldergräns: 13 år i målsmans sällskap. Köpta biljetter återbetalas ej.

Pris: 1 495 kr

I biljetten ingår Nyårssupé och dryck, nattklubb, karaoke samt garderob. 

FÖRKÖP NATTKLUBB NYÅRSAFTON

Vi släpper ett begränsat antal förköpsbiljetter till Stockholms roligaste nattklubb på nyårsafton.

Vill du säkra ditt inträde på kvällen så kostar biljetterna 450 kr/person. Föredrar du att leva lite farligt och chansa så är det kö och nattklubbsentré i dörren som gäller.

Vid tolvslaget skålar vi in det nya året tillsammans. Varmt välkomna till en helkväll hos oss på Golden Hits med våra 5 barer, 3 dansgolv och vår välbesökta karaoke!

Endast 250 biljetter!