Om oss

DINNERSHOW
Hasse Wallmans lade grunden till Dinnershow 1956, den framgångsrika kombinationen god mat och glittrande show. Sedan dess har svenskar haft det lite roligare. Konceptet har expanderat över Sverige, men även utanför gränserna.

NU BLIR DET ÄNNU SÄKRARE ATT BESÖKA GOLDEN HITS
Uppdaterat 24 November 2021

Med anledning av FHM:s rekommendationer att införa vaccinationsbevis vid offentliga sammankomster över 100 deltagare from 1/12 så vill vi tydliggöra att dessa kommer följas för att garantera våra gäster ett tryggt besök hos oss.

Så snart vi har all information klar för oss kommer samtliga gäster informeras hur de berörs i samband med ett besök eller köp. Det är viktigt att du som gäst ska känna dig trygg hos oss.

Läs mer här hos Folkhälsomyndigheten >>

INGÅR I NORDENS STÖRSTA UPPLEVELSEKONCERN
Golden Hits ingår i Moment Group, en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien. Inom koncernen skapas underhållning och möten för fler än 1,8 miljoner gäster varje år – såväl privatpersoner som företagskunder.

Inom affärsområde Live Entertainment producerar Moment Group teater, musikal, show och konsert, förmedlar artistbokningar och skapar specialbeställd underhållning. En annan del av verksamheten är Dinnershow, som Moment Group erbjuder på fyra av tio egna arenor.

Genom SHOWTIC.se bedriver Moment Group e-handel inom show, musikal, teater och konsert. På SHOWTIC.se erbjuds såväl koncernens egna som andra aktörers produktioner.

Inom affärsområde Möten planerar, utvecklar och genomför dotterbolaget Hansen möten med hela världen som arbetsfält.

Inom Moment Group finns flera starka varumärken såsom 2Entertain, Wallmans, Golden Hits, Hamburger Börs m fl.

Moment Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Växjö och Falkenberg och är listat på First North med Remium som Certified Adviser.