STÄNGT, se nedan:

påsk 2020

Kära gäst,
Du är viktig för oss!
Därför vill vi informera dig om nuvarande läge. Vi har fått många direktiv om hur vi ska agera med anledning av Covid-19, och fr.o.m. söndag 29 mars tillåts inte sammankomster med fler än 50 personer. 
Vilket resulterat i att vi tagit beslut om att stänga Golden Hits fr.o.m. lördag 28 mars, med förhoppning om att kunna öppna upp verksamheten igen fredag 17 april.
Vi ser fram emot att träffa dig så snart stormen är över. Med värme, omtanke och kärlek från oss alla på Golden Hits! ❤

  • STÄNGT

TÄVLING!

ViNn en kväll med familjen

(4 pers.)

TYVÄRR STÄNGT I PÅSK

Påska loss på Golden Hits i Stockholm! Från första sekund är det händerna i taket och vi lovar att det finns något för alla när vi gör vår resa genom både tid och genres. Hos oss räknas så klart även maten in i underhållningen. Så håll i hatten och förbered dig på en helkväll med äggstra allt! Välj mellan showerna Rockshowen och Festernas fest. Vi har öppet skärtorsdagen, långfredagen och påskafton. Välkomna! TÄVLA HÄR! TÄVLINGEN STÄNGD TILLS VIDARE!

Trerättersmeny & Show från 495:-

I PRISET INGÅR
Grym show, trerättersmeny, garderob, karaoke & entré till Stockholms roligaste nattklubb. Underhållningen pågår inte bara på scenen utan även runt om i lokalen.

GULD PAKET 650 kr
(ord pris 850 kr)

Fri sikt till scenen. I priset ingår show, 3-rättersmeny, garderob, karaoke och nattklubb.

SILVER PAKET 550 kr
(ord pris 750 kr)

Delvis skymd sikt av scenen kan förekomma. I priset ingår show, 3-rättersmeny, garderob, karaoke och nattklubb.

BRONZE PAKET 495 kr

Skymd sikt av scenen kan förekomma. I priset ingår show, 3-rättersmeny, garderob, karaoke och nattklubb.


OBSERVERA! Uppge kod:PÅSK i kassan för att få 200 kr rabatt i kategori Golden eller Silver. Gäller 9, 10, 11 april på båda showerna. Gäller endast nya bokningar.