Om föreställningen

Golden Pianos är den perfekta förfesten inför nattklubben eller för er som föredrar en kortare dinnershow. Ett fantastiskt sätt att umgås med familjen, dina vänner eller kollegor.

På scen har vi våra artister, mästare på sina instrument, som showar och tävlar med varandra. Ta tillfället i akt att önska och sjunga med i era favoritlåtar. Vi bjuder på en festkväll fylld av musik, humor, interaktion och singalong där våra rutinerade artister och musiker framför låtar ni önskar och hits ni glömt bort att ni älskar!

En galet rolig middagsunderhållning eller varför inte den underbara känslan av "After-ski" innan ni själva blir stjärnor i karaokebaren eller på dansgolvet.

I biljetten ingår: showentré, plats vid bord, nattklubbsentré, karaoke och garderob. Dryck tillkommer, och du väljer om du vill uppleva Golden Pianos med eller utan middag. Du kan välja mellan en två- eller en trerättersmeny. Det finns både ett vegetariskt och ett veganskt alternativ för dig som önskar det.

Åldersgräns 13 år. Köpta biljetter återbetalas ej.

Om föreställningen

7 planerade speltillfällen mellan 2 dec - 16 dec

Lördag 2 dec, 20:00

Lördag 2 dec, 20:00• Golden Hits, Stockholm

Torsdag 7 dec, 20:00

Torsdag 7 dec, 20:00• Golden Hits, Stockholm

Fredag 8 dec, 20:00

Fredag 8 dec, 20:00• Golden Hits, Stockholm

Lördag 9 dec, 20:00

Lördag 9 dec, 20:00• Golden Hits, Stockholm

Torsdag 14 dec, 20:00

Torsdag 14 dec, 20:00• Golden Hits, Stockholm

Se alla speltillfällen arrow_forward

Inför besöket

Längd

Ca 2 timmar och 30 minuter, inkl middagssittning

Senast ankomsttid

19.30

Spelas

17 nov - 16 dec

Genre

Show

Åldersgräns

13 år med målsmans sällskap

Pris

Från 495 kr

Om föreställningen

Äta och dricka

MENY

Förrätt 6 smaker av jul Skagen på smörstekt brioche - Gravad lax på vörtbröd med hovmästarsås Västerbottenruta med sikrom och dill - Varmrökt lax med citroncréme Ägghalva med majonäs och forellrom - Senapssill

Varmrätt Grillad kalkon med potatisterrin, smörstekt brysselkål, rårörda tranbär, grönkålschips och cumberlandsås

Dessert Kanelpannacotta med calvadosflamberade äpplen och pepparkaka

VEGETARISK MENY

Förrätt 6 smaker av jul "Skagenröra" på smörstekt brioche - Västerbottenruta med tångkaviar och dill Kryddost Royal - varmrökt tofuröra - Ägghalva med majonäs och tångkaviar "Senapssill" på aubergine

Varmrätt Rostad blomkål med sötpotatispuré, pankomarinerad halloumi, rårörda tranbär, grönkålschips och citronbrynt smör

Dessert Kanelpannacotta med calvadosflamberade äpplen och pepparkaka

VEGANSK MENY

Förrätt 6 smaker av jul "Skagenröra" på kavring - Gravad "lax" på vörtbröd med hovmästarsås "Rostbiff" med rödbetssallad - "Skärgårdssill" på aubergine Varmrökt tofuröra - "Senapssill" på aubergine

Varmrätt Griljerad rotselleri, vegobollar, "prinskorv", sauterad grönkål, rödbetssallad och rårörda tranbär

Dessert Kanelpannacotta med calvadosflamberade äpplen och havrecrunch

Ladda ned menyn här! Download the menu here!

Dryckespaket
Guld 1 glas Codornìu 1557 Brut, 1 glas Domaine La Croix Sancerre, 2 glas Château Grand Renom Bordeaux. 625kr
Glitter Rekommenderad till meny VEG 1 glas Secret de Lunès Viognier, 2 glas Mauro Sebaste Barbera D’Asti. 445kr
Silver 1 glas Vue Riesling, 2 glas Pure Malbec. 415kr
Bronze 1 flaska Menabrea, 1 flaska Baron Trenck, 1 flaska Wisby Stout. 295kr
Alkoholfritt 1 glas Jacob’s Creek UnVined Riesling, 2 glas Jacob’s Creek UnVined Shiraz. 255kr
Kontakt

Gästservice Telefon: 0771-13 43 00

Gruppbokningar över 8 personer Mail: bokning@goldenhits.se Tel: 0721 – 81 58 41

Frågor och svar

När börjar showen och hur länge håller den på? Dörrarna öppnas 18.00. Ankomsttid Golden Pianos (en trappa upp) kl. 19:30. Showstart kl. 20:00. Showen håller på i ca 2,5 h.

Behöver jag någon biljett? Nej, du behöver ingen biljett. Sällskapet står uppskriven på gästlistan i det namn du bokade i.

Jag vill fira någon i sällskapet, kan ni ordna något? Vill ni fira någon i sällskapet eller om ni har något särskilt att fira så meddela detta innan ankomst, gärna via e-post: info@showtic.se

Hur betalar jag på plats? Golden Hits är en kontantfri restaurang vilket innebär att endast kortbetalning godtas.

Vi kommer att bli sena, vad händer då? Vid förseningar på mer än 30 minuter, meddela restaurangen direkt på 08-50 55 60 87.

Får jag fotografera eller filma under kvällen? Fotografering, film- och ljudupptagning med videokamera eller mobiltelefon är tillåtet för eget bruk. Materialet får dock inte användas i kommersiellt syfte.

Vilken åldersgräns gäller? Show från 13 år. Underhållningen är inte barnanpassad och ljudnivån kan stundtals vara hög. Efter showens slut öppnar nattklubben och då får inga gäster under 18 år vistas i lokalerna. Åldersgränsen på nattklubben är 23 år.

Kommer ljudnivån vara hög? Stundtals kan det vara hög ljudnivå.

Vilken klädsel gäller? Vårdad klädsel, inget slipstvång.

Hur gör jag om jag är allergisk mot viss mat? Anmäl alla eventuella matallergier eller behov av specialkost minst en vecka innan ditt besök. Det gör du enklast via e-mail till: info@showtic.se

Hur gör vi om någon i sällskapet har något funktionshinder? Om någon i sällskapet är rullstolsburen eller har andra hjälpmedel informera oss vid bokningstillfället.

Var kan jag parkera? Det finns parkeringshus i närheten, samt parkering på vissa gator i närheten. Kom i tid och kom ihåg att betala erforderliga avgifter. Vi rekommenderar dock att åka kommunalt, promenera eller att ta en taxi.

Vad gäller för mobiltelefoner? För allas trevnad ska mobiltelefoner vara ljudlösa under showen, ni får gärna fotografera och filma så mycket ni bara orkar. Tagga oss med #goldenhits @goldenhits