JULFESTen 18 NOV – 18 DEC 2021

STOCKHOLMS ROLIGASTE JULFEST utan JULBORD

Glöm ”stilla natt” – julen på Golden Hits är allt annat än lugn. Vi har Stockholms garanterat roligaste julfest utan julbord. Hos oss får du hela paketet med upplevelsen, julinspirerad tvårättersmeny, karaoke, nattklubb och skrattretande feststämning. En julfest deluxe som passar både kompisgänget och kollegorna. Kom i din juligaste outfit, finaste jultröja eller ditt glittrigaste paljettfordral så står vi för pynt á la american overload.

Biljett inklusive tvårättersmeny, julupplevelsen Golden Pianos & garderob. Ons-Lör ingår även karaoke & entré till nattklubben!

  • Golden Pianos fr 895:-
  • Late Night fr 495:-

STOCKHOLM ROLIGASTE JULFEST, VI HAR INTE JULBORD UTAN VI KÖR VÅR EGNA TOLKNING!

Alla har vi deltagit på traditionella julbord med sedvanlig julskinka, julkorv och prinskorvar. Hos oss har vi en julinspirerad tvårättersmeny istället där du får hela paketet med upplevelsen Golden Pianos, karaoke, nattklubb och Stockholms bästa feststämning. En julfest deluxe som passar både kompisgänget och kollegorna.

GOLDEN PIANOS- NyTT underhållningskoncept

Vi kickar igång festen med ett nytt, spännande och mycket underhållande koncept, där du som gäst får vara med och bestämma repertoaren enligt ”önska, så spelar vi”!
”Festgurun, Gudfadern och Generalen” är era briljanta sångare och ärevördiga livemusiker för kvällen, och tillsammans skapar vi en episk fest genom att bjuda på en musikalisk uppenbarelse utöver det vanliga! Vi fyller på med glädje för själen och ger er stans grymmaste allsång, där dagsfärska hits blandas med kända klassiker och igenkänningen är garanterad.
Ni som gäster påverkar repertoaren, och hur hög temperaturen blir, det är upp till er! 
Måste UPPLEVAS!

2 rätters Meny

FÖRRÄTT
Laxtartar på vört med LissEllas senap och friterad kapris.

VARMRÄTT
Helstekt oxfilé med rostad betsallad, grönkål, portvinssky och chèvrecreme

VEGETARISK 2 RÄTTERS MENY

FÖRRÄTT
Jordärtskocka på tre vis med parmesanskum och vintertryffel

VARMRÄTT
Rostad blomkål och halloumi med granatäpple, grönkålschips och paprikakräm

BOKA JULfest utan julbord MED HELA FÖRETAGET

Julfest utan julbord för ert företag måste du boka i tid, eftersom våra platser går åt fort. Boka in er på en julfest med fantastisk show där julens magi smittar av sig på allt, inte minst dina medarbetare. Låt kollegorna få avnjuta den juliga tvårättersmenyn som blir serverad av våra stjärnor. En julfest utan julbord på Golden Hits kommer ni aldrig att lämna utan ett leende på läpparna.
Klicka här för att se menyn!

JULFEST med GOLDEN PIANOS
För dig som bokat JULFEST med GOLDEN PIANOS ingår 2-rättersmiddag, kvällens upplevelsekoncept – Festgurun, Gudfadern och Generalen är de briljanta sångare och ärevördiga livemusiker som framför det just du vill höra, tillsammans skapar vi en episk fest genom att bjuda på en musikalisk uppenbarelse utöver det vanliga! Vi fyller på med glädje för själen och ger dig stans grymmaste allsång, allt detta medans du avnjuter en härlig 2-rätters middag och njuter av ditt val av dryck.
Biljetten inkluderar underhållning, 2-rätters meny samt nattklubbsentré. Placering sker i inkommande bokningsordning.

JUL med LATE NIGHT
För dig som bokat julen med LATE NIGHT får du uppleva GOLDEN PIANOS från sittplatser i salongen.
Vill du slippa kön till stans roligaste nattklubb men hinner inte till middagen? Vill du hinna se ett set med stans grymmaste musiker men är redan uppbokad på middag någon annanstans? Då är detta biljetten för dig.
Du anländer runt kl 20.30, andra set drar igång 21.00, du njuter av riktigt grym underhållning där du kan vara med att påverka innehållet och du kommer knappt att märka när musikerna kliver av scenen och dansgolvet öppnar för det är redan fest i hela lokalen.
Biljetten inkluderar underhållning och nattklubbsentré.