• Boka Nu

  Fira nyår hos oss

  Stockholms roligaste nyårsfest startar med ett glas bubbel i hand och extra allt från början till slut. Till våra galet roliga shower “Festernas Fest” och “Rockshowen” serveras en specialkomponerad femrätters nyårssupé. Vi skålar in det nya året tillsammans med artisterna som bjuder på ett extranummer vid tolvslaget. Natten fortsätter sedan med att dansa fram pärlorna i pannan på våra tre ösiga golv. Givetvis kan du även släppa lös din inre rock star i karaokebaren.

 • Vår show på entréplan

  Festernas Fest

  Vi kunde inte bestämma oss vilken fest vi älskar mest, så vi slog ihop våra favoriter och skapade “Festernas fest”! Ni kommer serveras 90-talsklassiker som tex Britney, Backstreet Boys, Dr Alban och många fler. Dessutom utlovar vi ett riktigt nattklubbsröj och bjuder på “Fiesta à la Mexico”.

 • Nyår+rock=sant

  Rockshowen

  Welcome to the jungle och Rockshowen. Förvänta dig tyngre rockhits och ännu hårdare läder. Det blir kult, det blir glam och toner som når till taket. Sjung med eller vråla till tonerna i låtar av bland andra Magnus Uggla, Coldplay, Queen och Rage Against the Machine.

 • Nyårsmingel

  Här börjar vi nyårsafton med välkomstdrink och mingeltallrik i vår karaokebar en trappa upp på Golden Hits. Kom klockan 20.00 (senast 22.00) och fortsätt en sprakande kväll med nattklubb, barer och karaoke. Vid tolvslaget skålar vi tillsammans in det nya året. Välkomna till en helkväll med oss på Golden Hits!

 • kl 22 - 03

  Endast nattklubb

  Vi släpper ett begränsat antal förköpsbiljetter till Stockholms roligaste nattklubb på nyårsafton.
  Vill du säkra ditt inträde så kostar biljetterna 350 kr.
  Föredrar du att leva lite farligt och chansa så är det kö och biljett i dörren som gäller. Dessa kostar då 270 kr.

 • Fira nyår på Golden

  Nyårsmeny

  Amuse
  Dill- & vinägerchips, löjrom & smetana

  Förrätt
  Sotad pilgrimsmussla, citrongravad kål & äpple

  Mellanrätt
  Glasbakad Skreitorsk, pepparrot, gurka & krasse

  Varmrätt
  Surf and turf på oxfilé & hummer

  Ost
  Ost från Påverås mejeri, tomat- & chipotlemarmelad & rostat rågbröd

  Dessert
  Chokladbavaroise, ”champagnepärlor” & röda vinbär

  Vegetarisk menyn finns under “läs mer”