VINN BIOBILJETTER!

BACK TO BLACK - BIOPREMIÄR DEN 12 APRIL

Vi har fått vårkänslor, så nu kan du vinna biobiljetter till filmen ”Back To Black”
som ger en inblick av Amy Winehouses tidiga liv med biopremiär den 12 april!

“Every bad situation is a blues song waiting to happen” – Amy Winehouse

Den 12 april, samtidigt som den brittiska urpremiären, kommer Back to Black till svenska biografer. Filmen ger en unik inblick i Amy Winehouses tidiga liv och vägen till berömmelse, samt skapandet av hennes banbrytande album Back to Black. Filmen är berättad ur Amys perspektiv och ger en ärlig bild av kvinnan bakom fenomenet, och av den relation som inspirerade ett av de mest legendariska albumen genom tiderna. Marisa Abela är en porträttlik Amy i Sam Taylor-Johnsons film, hennes kärlek Blake spelas av Jack O’Connell och i övriga roller ses bland andra Lesley Manville samt Eddie Marsan. 

-Jag har velat återge Amys berättelse genom hennes egna ord, genom sångerna hon skrev och la hela sin själ i. Hon sjöng om sin kärlek, sin smärta och sina besvikelser, alltid genomsyrat av djup känsla och ofta av knivskarp humor. Albumet Back to Black vann fem Grammys och såldes i över 16 miljoner exemplar, och varje sång berättar om hennes relation med Blake. Det här är inte en biografisk film utan en kärlekshistoria, samtidigt som det är ett kärleksbrev till Amy, säger Sam Taylor-Johnson.

Registrera dig här om du vill vinna biljetter för dig och en vän till valfri föreställning. Tävlingen avslutas den 11 april.

Tävling – Vinn Biobiljetter!

För att vinna biljetter behöver vi följande av dig: