TRYGGT BESÖK

ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT BESÖK MED ANLEDNING AV COVID-19

På den här sidan håller vi dig uppdaterad om hur vi agerar för att våra arenor ska vara säkra. Vi följer alltid Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regler. Sidan uppdateras löpande med den senaste informationen. 

NYA RESTRIKTIONER FROM 23 DECEMBER
Uppdaterad 22 december 2021
Regeringen har den 21 december presenterat nya restriktioner för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som träder i kraft den 23 december. Dessa nya restriktioner påverkar inte Golden Pianos-kvällarna här på Golden Hits, då vi kommer att ha max 350 gäster på våra showkvällar. Dock kommer nattklubben att hålla stängt fr o m 25 december tills nya direktiv inkommit.

From 1 december gäller dock fortsatt krav på giltigt vaccinationsbevis. Detta innebär att du som besöker något av våra evenemang from den 1 december kommer att behöva visa upp vaccinationsbevis, i kombination med ID-handling, vid ankomst till Golden.

Du kan antingen visa upp ett utskriver vaccinationsbevis eller så visar du upp det digitalt dvs i din mobiltelefon. Vi vill därför tipsa dig om att skaffa e-legitimation (om du inte redan har detta) och därefter hämta hem ditt vaccinationsbevis i god tid innan föreställningen. Du hämtar ditt intyg här: www.covidbevis.se  

Observera att ditt vaccinationsbevis har en begränsad giltighetstid. Säkerställ därför innan besök att inte beviset löpt ut. Notera också att det måste gått 2 veckor efter senaste dosen för att vaccinationsbeviset ska vara giltigt. Personer under 18 år och personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna ovan nämnda krav. 

Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren inför ditt besök på showtic.se/saker-arena