• Dinnershow premiär 23 aug

  Festernas Fest

  Höstens nya show utlovar fest med stort F! Från första sekund är det händerna i taket och vi lovar att det finns något för alla när vi gör vår resa genom både tid och genres. Hos oss räknas så klart även maten in i underhållningen och vår nya meny består av retro-rätter fullproppade med nostalgi. Så håll i hatten och förbered dig på en helkväll med extra allt!

  Boka in en helkväll med show och tillhörande trerättersmeny redan nu! Det här vill du inte missa!

 • Rockshowen

  Rockshowen

  Förvänta dig tyngre rockhits, hårdare läder och ännu mer headbanging till några av rockhistoriens bästa hits.

  Observera att denna show endast spelar under julperioden 2018 på (och av) vår scen en trappa upp.

 • Boka Ert Julbord nu

  Julbord 2018

  Glöm ”Stilla natt” – Golden Hits är julens Bad Santa.
  Är du också trött på alla trista, gamla julbord så har vi lösningen: Stockholms garanterat roligaste julfest! Hos oss får du hela paketet med show, julinspirerad trerättersmeny, karaoke, nattklubb och skrattretande feststämning. Kom i din juligaste jultröja eller ditt glittrigaste paljettfodral så bjuder vi på pynt à la american overload.

  OBS! Platserna under vår julperiod går åt snabbt, så se till att boka i god tid.

 • Finns alltid något att fira!

  Fira Nu

  Möhippa, födelsedag eller torsdag, det finns alltid en anledning att fira. Oavsett vilken så är du definitivt värd en helkväll hos oss. Boka vår galet roliga show med tillhörande trerättersmeny, fortsätt sedan kvällen i någon av våra fem barer, öva sköna moves på våra tre dansgolv eller toppa med karaoke i Karaokebaren.

 • Skåla in nya året!

  Nyårsafton 2018

  Stockholms roligaste nyårsfest startar med ett glas bubbel i hand och extra allt från början till slut. Till våra galet roliga shower serveras en specialkomponerad femrätters nyårssupé. Vi skålar in det nya året tillsammans med artisterna som bjuder på ett extranummer vid tolvslaget. Natten fortsätter sedan med att dansa fram pärlorna i pannan på våra tre ösiga golv. Givetvis kan du även släppa lös din inre rock star i karaokebaren.

  Välkommen att avsluta 2018 och att fira in 2019 med festernas fest!

  OBS – platserna ryker snabbt så se till att boka i god tid!

 • Kombinera Hotell & Dinnershow

  Hotellpaket

  Gör din upplevelse till något alldeles extra genom att kombinera ditt besök med övernattning på hotell. Njut av en helkväll på Golden Hits med show och en smakfull meny och sov sedan gott i en härlig hotellsäng. Vi samarbetar med Nöjesresor. Klicka nedan för att komma direkt till ett erbjudande om att kombinera show och boende.