Ensemble

ENSEMBLE

Lär känna våra artister!

JULIA HENRICSSON

Ålder 28:

Kommer ifrån: Skene, utanför Borås

Musikalisk bakgrund: Balettakademien. Musikalen Familjen Addams, Garbos dinnershow Gran canaria, Golden hits

Vart ser du dig själv om 5 år? -Sittandes på min veranda och dricker skumpa.

Vem har du som förebild? Motivera. – Lady gaga. Hon är cool, klok och en fantastisk musiker och artist.

Hur fungerar internet? – Vem är internet?

Tror du på bigfoot? – Det är min pappa.

Lisa Bengtsson

Ålder: 27 år

Kommer ifrån? Karlstad, Värmland

Musikalisk bakgrund: Sjöng i coverband i yngre dagar. Satsade senare mer ordentligt på sången och gick Performing Arts School i Göteborg. Efter det stack jag iväg och jobbade för 2Entertain och Fritidsresor på både Cypern och Teneriffa. Åter hemma i Sverige showade jag loss i Park Lanes Schlagershow och senare show bland skaldjuren på Skärgårdslinjen M/S Trubaduren. Hann även med en sväng med Wallmans Turné i slutet av 2017 där vi gav Ronneby en rejäl show till julbordet!

Vart ser du dig själv om 5 år? – Volvo, villa och vovve. Nej, men något i den stilen. Fortfarande sjungandes, dansandes men helst med en fast punkt! Kanske lite klokare och har gärna jättestarka muskler också!

Vem har du som förebild? Motivera. – Pippi Långstrump. En stark tjej som kör sitt race och struntar i vad andra tycker. Har även ett gott hjärta.

Varför är en tennisboll luddig? – Om man är allergisk mot pälsdjur så kan en ju alltid gosa med en luddig boll.

Beskriv hur man sätter på sig ett säkerhetsbälte och fördelarna med att ha det fastspänt? – Ryck upprepade gånger lite för hårt i bältet tills du blir irriterad på att det fastnar, ta ett djupt andetag och dra sen försiktigt och med framgång. Inse då att fästet så klart smugit sig ner mellan sätena och då är det bara att börja gräva. Tre trasiga naglar och fem svordomar senare har du fått upp fästet och kan sätta fast dig själv. Torka av svetten från pannan och luta dig tillbaka. Nu kommer bältet antagligen skava någonstans på kroppen men göra sitt bästa för att du inte ska flyga ur bilen och du kan ta fram chipsen och njuta av bilresan.

sandra boman

Ålder: 27

Kommer ifrån: Falkenberg

Musikalisk bakgrund: Gått kulturama musikal 2 år. Efter det jobbade jag två år med 2Entertain utomlands, High chaparral, Golden hits

Vart ser du dig själv om 5 år? – I grönsakslandet hemma på västkusten

Vem har du som förebild? Motivera. – Grynet! Hon är svin cool, lärde än att inte man skulle ta någon skit!

Kan du andas under vatten? Om inte varför? – Självklart inga problem, född och uppvuxen precis vid havet. Varit mer under vattnet än över.

Om det gjordes en film om ditt liv, vem skulle spela dig och varför? – Min lillebror för alla säger att vi är så lika. Han får dock raka av sig skägget först.

marcus ågren

Ålder: 29

Kommer ifrån: Jag kommer från en stad som legat i topp på en del listor. ”Sveriges tråkigaste”, ”Sveriges mest oromantiska” osv. Flen, Sörmland.

Musikalisk bakgrund: Jag har alltid sysslat med musik. Sedan jag var liten började jag showa, lära mig sketcher från stefan och Krister, lärde mig reklamfilmer från tv utantill och hade föresteställning för familjen och mina klasskamrater i tidig grundskola. Sedan dess har det alltid varit musik i skolan och gymnasiet. Sen började jag arbeta med underhållning utomlands några år för att sedan komma till det jobbet jag alltid strävat efter. Wallmans och Golden Hits.

Vart ser du dig själv om 5 år? – Jag ser att jag fortfarande bor kvar i Stockholm och att jag forfarande jobbar med underhållning.

Vem har du som förebild? Motivera. – När jag var yngre hade jag en släkting som var bra på fotboll som förebild men nu vet jag inte riktigt. Jag har så många förebilder inom musiken som jag tycker är bra. Men ska jag välja en förebild som gör bra musik blir det bandet Queen.

Har du alltid velat känna Gunde Svahn? – Förlåt Gunde men jag har inte känt ett behov av att känna dig, men hade jag känt dig hade vi pratat om, om du någon gång fick slå i gång-gången på fortet? vad är ditt rekord att duscha? Hade du Gustav Vasa som idol ett tag eftersom du åkte med en lång stav ibland?

Om du var ett pizzabud, vilken användning skulle du ha ev en sax? – Jag hade nog spelat på den medans jag väntade på att pizzorna blivit klara. Helst tenorsax.

fredrik edkrantz

Ålder: 25 (1992)

Kommer ifrån: Söderköping

Musikalisk bakgrund: Har stått på scen sedan jag var 11år. Tagit mig an många olika genres. Spelar saxofon och gitarr.

Vart ser du dig själv om 5 år? – På en badklippa eller i en skidbacke. Troligen fortfarande på scen till vardags också.

Vem har du som förebild? Motivera. – Baloo (djungelboken). Tar dagen som den kommer och njuter fullt ut av livet. Försöker inte att komplicera saker och diggar ett riktigt gött jam.

Har du någonsin varit på en båt och vilken typ av båt? – Mina första minnen av båtliv var på farmor o farfars segelbåt som liten. Med familjen var jag om sommrarna mycket i st:anna skärgård i husvagn o åkte gärna motorbåt. På senare år har jag även jobbat på kryssningsbåtar till Helsingfors och Åland. Det är något speciellt med båtar o havet.

Om du var en frukt vilken skulle du va? – Lime frukten. Funkar till det mesta 🙂

sebastian eriksson

Ålder: 30

Kommer ifrån: Åkersberga

Musikalisk bakgrund: Blev med i vikingarnas fanclub när jag var 1 år och började spela trummor till pappas dansbandsmusik där hemma strax efteråt! Har på mina senare dag gjort lite musikal, teater och gör nu mitt 4e år på Wallmans! 

Hur ser du dig själv om 5 år? – Då har jag skickat in en ansökan om att mitt barn ska få vara med i Lasse Stefanz fanclub och har också köpt hen sitt första trumset! 

Vem har du som förebild? Motivera – Carl Einar Häckner! Han kan nog göra en show om vad som helst med vad som helst och få den röda tråden att bli ett blodigt rep! Beatyfully wierd 

Hur många kvadratmeter pizza äts det i Nässjö varje år? – Oj det vet jag inte men på tal om Nässjö så har dem ju en sjö som ser ut som en näsa där man tror sig ha sett Storsjöodjuret. Eller nej, jo…(suck) jag säger 189 kvm! 

Är du mer av en jagare eller samlare? – I’m a hunter!