• FIRA PÅ GOLDEN HITS CENTRALA STOCKHOLM

  MÖHIPPA, SVENSEXA, FÖDELSEDAG, BRÖLLOP…

  Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse – oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll hos oss. Vi har allt. Två olika shower med tillhörande 3-rättersmeny och hela TRE dansgolv som spelar musiken du dansar till i ditt egna vardagsrum. Dessutom har vi karaoke, fem olika barer och riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies)
  – Vi vet VERKLIGEN hur man firar!

 • Ta med tjejerna till oss!

  Möhippa

  Är du ute efter att boka in den perfekta möhippan, men orkar inte stressa runt på tio olika ställen? Boka in en helkväll hos oss, rocka upp och känn lugnet – vi tar hand om allt. Börja med en drink i guldbaren för att sedan sätta er till bords och åka med på en galet rolig show med tillhörande trerättersmeny. Efter middagen kör ni såklart loss på något av våra TRE dansgolv som spelar musiken ni helst dansar till hemma framför spegeln. Givetvis låter ni också den blivande bruden underhålla er i karaokebaren. Vi har dessutom riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies), ytterligare fyra barer och champangebord! Hos oss får ni en möhippa värd att minnas!

 • Ta med grabbarna till oss!

  Svensexa

  Är du ute efter att boka in den perfekta svensexan, men orkar inte stressa runt på tio olika ställen? Boka in en helkväll hos oss, rocka upp och känn lugnet – vi tar hand om allt. Börja med en drink i guldbaren för att sedan sätta er till bords och åka med på en galet rolig show med tillhörande trerättersmeny. Efter middagen kör ni såklart loss på något av våra TRE dansgolv som spelar musiken ni helst dansar till hemma framför spegeln. Givetvis låter ni också den blivande bruden underhålla er i karaokebaren. Vi har dessutom riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies), ytterligare fyra barer och champangebord! Hos oss får ni en svensexa värd att minnas!

 • Fira födelsedagarna hos oss!

  Ja må hen leva ja må hen leva

  Din födelsedag, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse – oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll hos oss. Vi har allt. Två olika shower med tillhörande 3-rättersmeny och hela TRE dansgolv som spelar musiken du dansar till i ditt egna vardagsrum. Dessutom har vi karaoke, fem olika barer och riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies) – vi vet VERKLIGEN hur man firar!