Boka Hotellpaket

Förläng din upplevelse. Med ett hotellpaket kombinerar du ditt Golden besök med övernattning på hotell. Njut av en helkväll på Golden Hits med show och en smakfull meny, för att sedan sova gott i en härlig hotellsäng. Vi samarbetar med Nöjesresor. Klicka dig vidare nedan för att komma direkt till erbjudandet om hotellpaket.

Boka nu
  • 1 Hotellnatt
  • Show på Golden Hits
  • Hotellfrukost

HOTELLPAKET i Stockholm med show & hotellnatt

Upplev en helkväll på golden hits med god mat och succéshow. Avsluta med en lyxig natt på hotell.

Hotellpaket kombinerat med ditt besök på Golden Hits är den perfekta kombon. Vad passar egentligen bättre efter en helkväll med skratt, god mat och härlig underhållning än en god natts sömn i en hotellsäng? Vi samarbetar med Nöjesresor som gör din upplevelse på Golden Hits till något alldeles extra genom att kombinera ditt besök med övernattning på hotell. Nedan bokar du ditt hotellpaket till showen som inkluderar biljett, mat och boende på 4-stjärnigt hotell. Missa inte Golden Hits i Stockholm!
Kära gäst,
Du är viktig för oss!
Därför vill vi informera dig om nuvarande läge.

Vi har fått många direktiv om hur vi ska agera med anledning av Covid-19, och fr.o.m. söndag 29 mars tillåts inte sammankomster med fler än 50 personer. Vilket resulterat i att vi tagit beslut om att stänga Golden Hits fr.o.m. lördag 28 mars, med förhoppning om att kunna öppna upp verksamheten igen fredag 17 april. Vi kommer inom kort att kontakta er som bokat biljetter till någon av våra shower under denna period för att omboka era biljetter.
Vi ser fram emot att träffa dig så snart stormen är över.

Med värme, omtanke och kärlek från oss alla på Golden Hit!

Detta inkluderas i hotellpaketet med Golden Hits och Nöjesresor

  • 1 natt på 4* hotell, del i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • Showpaket inkl. mat, entré & garderob
  • Pris från 1225 kr

Klicka nedan för att komma direkt till ett erbjudande om att kombinera show och boende.

Boka här

Läs mer om våra shower här


Hotellpaket med nöjesresor och Golden Hits Golden Hits i stockholm med show och nattklubb