FREDAG & Lördag

sjung karaoke på golden hits

Karaokebaren är ett gränslöst och skönt ställe där du kan koppla av, skratta, umgås och njuta – i den röjiga, men stilfulla atmosfären. Ät fantastisk mat, sjung din favoritlåt, dansa och ha kul med alla dina vänner och bekanta. Hela kvällen lång!

Kära gäst,
Du är viktig för oss! 
Därför vill vi informera dig om nuvarande läge.
Vi har fått många direktiv om hur vi ska agera med anledning av Covid-19, och fr.o.m. söndag 29 mars tillåts inte sammankomster med fler än 50 personer. 
Vilket resulterat i att vi tagit beslut om att stänga Golden Hits fr.o.m. lördag 28 mars, med förhoppning om att kunna öppna upp verksamheten igen fredag 17 april. Vi kommer inom kort att kontakta er som bokat biljetter till någon av våra shower under denna period för att omboka era biljetter.
Vi ser fram emot att träffa dig så snart stormen är över. 
Med värme, omtanke och kärlek från oss alla på Golden Hits!

Meny

Spana in vår meny

Boka bord i karaokebaren

Här kan du boka bord för dig och ditt sällskap.
För större sällskap och eventuella frågor kontakta oss
gärna per telefon 08-505 560 83‎ eller info@goldenhits.se

Karaokebarens ÖPPETTIDER
TORSDAGAR ÄR STÄNGT TILLS VIDARE.
FREDAGAR & LÖRDAGAR – 19:00-03:00
karaoken startar 19:00

Avvikande öppetider

Vi ses när dagen går mot natt och stjärnorna tänds – i karaokebaren på Golden Hits i Stockholm!

Tävla i KARAOKE – NY Start 28 maj! LÄS MER HÄR!

vilka låtar kan man sjunga?

Vi använder Singa på Golden Hits och om du trycker på länken här under kan du peppa och preppa inför ditt besök hos oss 😉

Låtbibliotek finner du här

Karaoke i Stockholm

Det som länge har varit ett fantastiskt och självklart underhållningsmedium i Japan har även tagit Sverige och hela västvärlden med storm. Vilket inte är konstigt. Karaoke är underbart roligt och beroendeframkallande, både att lyssna till, delta i och titta på. Bjud på dig själv och din sångröst, se dina vänner och kollegor sjunga för full hals och ha roligt tillsammans, på vår karaokebar mitt i Stockholm city.

karaoke karaokebaren stockholm golden hits

Gör verklighet av dina drömmar om att sjunga inför publik, precis så vackert som du sjunger i duschen. Välj mellan ett otal gyllene hits att framföra på karaokebarens scen, framför vänner, främlingar, nya bekanta och arbetskamrater. Det blir succé, vi lovar. Oavsett hur bra du sjunger kommer du ha roligt – och sprida din glädje och energi till alla som tittar på.

Boka bord i karaokebaren

I karaokebaren har du givetvis möjlighet att beställa dryck, men se till att boka bord i vår bar om du även vill beställa middag och dessert från karaokemenyn. Med en bordsbokning kan du äta och dricka gott under hela kvällen samtidigt som du har underhållning rakt framför dig.

Varva egna karaokeframträdanden med halloumiburgare, liksom med en super deluxe milkshake med skön, sval dryck från baren. Sitt bekvämt för att kunna ta del av alla fantastiska framträdanden på karaokescenen, gå sedan upp och sjung en av dina favoriter inför alla som samlats i denna del av Golden Hits.

En bar för alla

Välkommen till Kungsgatan 29 under torsdagar, fredagar och lördagar – för att dansa, sjunga ut och underhållas i karaokebaren på Golden Hits. Hit är alla partyglada välkomna att dela med sig av sina framträdanden. Karaoken öppnar vanligtvis 19:30 och håller sedan öppet till 03:00 på morgonen. Sjung, ät och njut med dina vänner hela natten.

sjunga karaoke i stockholm

Sjung karaoke hela natten lång!
Karaokebaren är dessutom öppen för dig som besöker nattklubben.
Läs mer om Golden Hits Nattklubb här