Sjung karaoke på Golden Hits

Sjung karaoke på Golden Hits

Karaokebaren är ett gränslöst och skönt ställe där du kan koppla av, skratta, umgås och njuta – i den röjiga, men stilfulla atmosfären. Ät fantastisk mat, sjung din favoritlåt, dansa och ha kul med alla dina vänner och bekanta. Hela kvällen lång!

KARAOKEN DRAR IGÅNG klockan 19:30
Fredagar & LÖRdagar

Vi ses när dagen går mot natt och stjärnorna tänds – i karaokebaren på Golden Hits i Stockholm!

Karaoke i Stockholm

Det som länge har varit ett fantastiskt och självklart underhållningsmedium i Japan har även tagit Sverige och hela västvärlden med storm. Vilket inte är konstigt. Karaoke är underbart roligt och beroendeframkallande, både att lyssna till, delta i och titta på. Bjud på dig själv och din sångröst, se dina vänner och kollegor sjunga för full hals och ha roligt tillsammans, på vår karaokebar mitt i Stockholm city.

karaoke karaokebaren stockholm golden hits

Gör verklighet av dina drömmar om att sjunga inför publik, precis så vackert som du sjunger i duschen. Välj mellan ett otal gyllene hits att framföra på karaokebarens scen, framför vänner, främlingar, nya bekanta och arbetskamrater. Det blir succé, vi lovar. Oavsett hur bra du sjunger kommer du ha roligt – och sprida din glädje och energi till alla som tittar på.

Boka bord i karaokebaren

I karaokebaren har du givetvis möjlighet att beställa dryck, men se till att boka bord i vår bar om du även vill beställa middag och dessert från karaokemenyn. Med en bordsbokning kan du äta och dricka gott under hela kvällen samtidigt som du har underhållning rakt framför dig.

Karaokebarens Meny

Karaokens ÖPPETTIDER

FREDAGAR – ÖPPET 19:00-03:00
LÖRDAGAR – ÖPPET 19:00-03:00

Avvikande öppetider

sjunga karaoke i stockholm

Sjung karaoke hela natten lång!
Karaokebaren är dessutom öppen för dig som besöker nattklubben.
Läs mer om Golden Hits Nattklubb här