BÄSTA UTESTÄLLET I STOCKHOLM

Om Golden Hits

Golden Hits är ett uteställe i Stockholm. Vi har funnits på Kungsgatan 29 sedan 1992 och beskrivs ofta som Stockholms roligaste dansställe och nattklubb. Ända sedan starten har musiken varit en del i framgångssagan och vi spelar nutidens och dåtidens hits. På Golden Hits har vi tre dansgolv som spelar musiken du helst mimar till framför spegeln.

INGÅR I NORDENS STÖRSTA UPPLEVELSEKONCERN
Golden Hits ingår i Moment Group, en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien. Inom koncernen skapas underhållning och möten för fler än 1,8 miljoner gäster varje år – såväl privatpersoner som företagskunder.

Inom affärsområde Live Entertainment producerar Moment Group teater, musikal, show och konsert, förmedlar artistbokningar och skapar specialbeställd underhållning. En annan del av verksamheten är Dinnershow, som Moment Group erbjuder på fyra av tio egna arenor.

DINNERSHOW
Hasse Wallman lade grunden till Dinnershow 1956, den framgångsrika kombinationen god mat och glittrande show. Sedan dess har svenskar haft det lite roligare. Konceptet har expanderat över Sverige, men även utanför gränserna.

Genom showtic.se bedriver Moment Group e-handel inom show, musikal, teater och konsert. På showtic.se erbjuds såväl koncernens egna som andra aktörers produktioner.

Inom affärsområde Möten planerar, utvecklar och genomför dotterbolaget Hansen möten med hela världen som arbetsfält.

Inom Moment Group finns flera starka varumärken såsom 2EntertainWallmans, Hamburger Börs, Intiman m fl.

Moment Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Växjö och Falkenberg och är listat på First North med Remium som Certified Adviser.