Företag & Event

Ta med kollegor eller kunder på Stockholms
roligaste företagsevent på Golden Hits.


Hos oss kan du hyra lokalerna till exakt det som passar er där du och ditt företag har möjlighet att skräddarsy programmet för hela kvällen. Förvänta dig inget annat än ett riktigt roligt och lyckat event, där vi gör allt för att ni ska bli nöjda.

Ha ditt nästa
företagsevent hos oss!

Företagsaktivitet med Fun Dining

Golden Hits företagsaktiviteter är inte bara underhållning med hitmusik du älskar – det är även en kulinarisk upplevelse, där ni serveras en trerätters middag enligt devisen ‘Fun Dining’. Menyn som serveras är noga utvald och det finns alla möjligheter att göra den både vegansk, glutenfri och anpassad efter andra preferenser eller matallergier.

Vi tar hand om dig och dina medarbetare från början till slut och kan göra eventet precis så roligt och spännande du vill. Bjud med dina kollegor och medarbetare på ett företagsevent de sent ska glömma. Perfekt för vilket företag som helst.

Läs här om ni vill veta mer om:

Välkommen på visning

Har du blivit nyfiken och vill komma på besök? Träffa oss och resten av personalen. Vi presenterar mer än gärna våra konferenslokaler, mötesmöjligheter, barer, karaoke, restaurang, festvåningar, årets julbord och berättar om våra möjligheter.

Samtidigt lyssnar vi på dina tankar och önskemål om det perfekta och roligaste arrangemanget i Stockholm.
För visning, kontakta gärna vår säljavdelning på mail, telefon eller skicka en förfrågan.

Marcus Ågren, 070-2718162
Marcus.agren@wallmansgroup.com