stockholms häftigaste företagsevent

Ta med kollegor eller kunder på Stockholms roligaste företagsevent på Golden Hits. Hos oss kan du hyra lokalerna till exakt det som passar er där du och ditt företag har möjlighet att skräddarsy programmet för hela kvällen. Förvänta dig inget annat än ett riktigt lyckat event, där vi gör allt för att ni ska bli nöjda.

Kära gäst,
Med anledning av Covid-19 fortsätter vi att hålla verksamheten stängd och öppnar åter igen den 27 augusti.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller även nattklubben stängd tills vidare.
Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan vi öppnar och får träffa dig igen.
För dig som har bokat biljetter till någon av våra shower under våren kommer vi inom kort kontakta för ombokning.
Med värme, kärlek och omtanke från oss alla på Golden Hits! ❤

Ha ditt nästa företagsevent hos oss!

KONTAKT:

Kontakta vår eventsäljare så hjälper vi er att styra ihop någonting som passar just er.
info@goldenhits.se

SKICKA GÄRNA EN FÖRFRÅGAN!

Vänligen fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

FÖRETAGSAKTIVITET MED FUN DINING

Golden Hits företagsaktiviteter är inte bara shower med hitmusiken du älskar – det är även en kulinarisk upplevelse, där vår ensemble serverar en trerätters middag enligt devisen ‘Fun Dining’. Menyn som serveras är noga utvald och det finns alla möjligheter att göra den både vegansk, glutenfri och anpassad efter andra preferenser eller matallergier. Vi tar hand om dig och dina medarbetare från början till slut och kan göra eventet precis så skräddarsytt du vill.

Bjud med dina kollegor och medarbetare på ett företagsevent de sent ska glömma. Perfekt för vilket företag som helst.

PRESSRELEASER OCH AWARDS PÅ GOLDEN HITS

Ett event för ett eller flera företag kan bli hur stort eller litet som helst. Du bestämmer agendan och vi gör allt för att tillställningen ska bli så lyckad som möjligt. Våra lokaler passar utmärkt till allt från storslagna awards och prisutdelningar, till pressreleaser, lanseringar och signeringar. Hyr Golden Hits till det företagsevent som passar dig och ditt företag allra bäst.

FÖRETAGSEVENT I STOCKHOLM – MED HOTELLPAKET

Vill du sätta extra guldkant på kvällen för dina anställda? Då rekommenderar vi att du bokar en hotellnatt via Nöjesresor. De hjälper dig att paketera en fantastisk helkväll på Golden Hits med meny, show och dans, plus en övernattning på ett trevligt och centralt hotell. Det gör att partykvällen går över till natt med löfte om skön sömn i en bekväm hotellsäng – och god frukost morgonen därpå.

Lär känna dina kollegor på djupet – under en magisk partykväll på Golden Hits. Boka ditt skräddarsydda företagsevent i Stockholm redan nu.

För att se vår orienteringskarta (pdf), klicka här >>
Folder – Golden Hits (pdf), klicka här >>