• Bästa utestället i Stockholm

  Stockholms roligaste nattklubb

  Det finns få klubbar i Stockholm som kan mäta sig med energin och glädjen som finns på dansgolven på Golden Hits. Ta med alla dina vänner och dansa er genom natten på vår nattklubb mitt i city. Här kan du vara den du är, sjunga så högt du vill och rocka loss till både gamla klassiker och one hit wonders som väcker nostalgiska känslor.

  Dansa i neon med oss på Stockholms roligaste nattklubb. Välkommen till Golden Hits!

  Vår nattklubb har 23-årsgräns.
  Öppettiderna kan komma att variera, se ”Öppettider på Golden Hits” längst ner på sidan.

 • Öppet Tors-Lör

  Stockholms bästa nattklubb

  Torsdag : 19:00-03:00  FRI ENTRÉ
  Fredag : 19:00-03:00 Entré 180:-
  Lördag : 19:00-03:00 Entré 180:-

  Torsdag
  FRI ENTRÉ

  Fredag & Lördag
  Entréavgift från 19:00
  180:- i dörren
  Förköp online 250:- ”slipp kön”

 • Förköp 250 Kr

  Nattklubbs biljetter och hitta hit

  Det går snabbt och enkelt att boka nattklubbsbiljetter för att säkra insläppet när du och dina vänner ska ut och dansa på Golden Hits. Det gör även att ni kan komma när det passar er, ni slipper förbi kön och välkomnas direkt in genom portarna till nattklubben när ni anländer.

  Du hittar oss på den centrala adressen Kungsgatan 29, nära både Hötorget och Stureplan. Välkommen till Golden Hits, Stockholms roligaste nattklubb!

 • Karaokebaren öppet Tor - Lör

  Sjung som i duschen – med främlingar

  Låt dig svepas med och väckas till liv av de massiva kultlåtar som spelas under kvällen, samtidigt som du när som helst kan ta en välbehövlig paus i någon av våra fem barer. Du kan också sjunga ut alla dina känslor i karaokebaren, tillsammans med vänner och främlingar som även de är på jakt efter spänning och upplevelser när kvällen lider mot natt.

 • Boka drinkbord nu!

  Boka drinkbord till vänner eller kollegor

  En helkväll på Golden Hits går att strössla med allt från mat till sång och inte minst med ett fantastiskt drinkbord. När du bokar ett drinkbord till dig och dina vänner, eller till kollegorna för en afterwork, ingår det i priset även nattklubbsentré, förtur i garderoben och bord med bordsservering. Det om något sätter guldkant på vilken kväll som helst!

 • Festen har vart igång sen 1992

  UTESTÄLLET I STOCKHOLM DÄR HITS ALLTID ÄR I CENTRUM

  Golden Hits har funnits på Kungsgatan 29 sedan 1992 och beskrivs ofta som ett fantastiskt uteställe i Stockholm, samt en av de främsta nattklubbarna i city. Ända sedan starten har musiken varit en del i framgångssagan och vi spelar nutidens och dåtidens hits. På Golden Hits har vi flera dansgolv, som alla spelar musiken du helst mimar till framför spegeln och sjunger i duschen.

 • Öppettider Tor-Lör

  TORSDAGAR 19:00-03:00 FRI ENTRÉ
  FREDAGAR & LÖRDAGAR: 19:00-03:00 180:- entré

 • Perfekt för Svensexor & möhippor

  En kväll på Golden Hits har ingen tråkig stund. Lokalen är stor och erbjuder flera fantastiska tidsfördriv med dans, sång och umgänge – med gamla och nya bekantskaper. Allt till tonerna av våra mest älskade hits. Det gör det omöjligt att stå still en längre stund!